06-14180447 info@bdmarketing.nl

Backlinks

‘Hoge kwaliteit links tegen een scherp tarief!’

Backlinks

Om beter vindbaar te zijn op het internet is het aantal backlinks dat je krijgt erg belangrijk. Google heeft een algoritme waarmee de waarde van een website bepaald wordt. Hoe hoger de waarde, hoe beter een website terug te vinden zal zijn. Deze waarde wordt grotendeels bepaald door het aantal backlinks dat een website krijgt. Ook waar de links vandaan komen heeft invloed. Zo zal een link vanaf een waardevolle website de eigen waarde flink doen stijgen, terwijl een link vanaf een slechte website weinig zal doen of zelfs een averechts effect heeft. Een link vanaf een relevante pagina zal beter zijn dan een link vanaf een website die totaal niet relevant is aan jouw eigen pagina.

Backlinks kopen

Een goede manier om snel te stijgen in de zoekresultaten van Google is dus het verkrijgen van backlinks. Een webmaster zal echter niet zomaar naar jouw pagina willen linken. Hier zal je meestal een flink bedrag voor moeten meetellen. Bij BD Marketing is dit echter niet het geval. Wij hebben een erg groot linkbuilding netwerk. Voor relatief weinig geld krijg je bij ons al een aantal backlinks. Op deze manier kan jouw pagina veel sneller stijgen binnen de zoekresultaten. Wanneer je eenmaal in de top 5 zoekresultaten te vinden bent zal je dit beginnen te merken aan de bezoekers. Hoe hoger je in Google komt, hoe meer bezoekers er op je pagina zullen komen.

Hoe hoog is de kwaliteit van onze links?

Bij BD Marketing proberen we ervoor te zorgen dat onze pagina’s een hoge waarde behouden. Wij controleren regelmatig of de websites binnen ons netwerk nog aan onze eisen voldoen. Op deze manier zijn wij er zeker van dat de backlinks ook het gewenste resultaat zullen hebben. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij meestal ook relevante websites vinden om de links op te plaatsen. Hierdoor zullen de links dus nog meer effect hebben. Wil jij graag links bij ons kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een linkbuilding campagne nodig?

Grote hoeveelheden links kopen is vooral voor andere online marketingbureaus erg aantrekkelijk. Voor andere bedrijven is het vaak een goed idee om ons de linkbuildingcampagne te laten verzorgen. Wij zullen dan maandelijks een aantal links voor je plaatsen. Op deze manier zal je website stijgen binnen de zoekresultaten en een natuurlijk profiel behouden. Vraag jij je af hoe wij jou kunnen helpen? Twijfel er dan niet over om ons een mailtje te sturen, wij helpen je graag verder!

Klanten

%

Tevredenheid

Top 5 Keywords

Support

Laten we samen voor succes gaan!

Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een gesprek met ons en kom achter de krachten van zoekmachine optimalisatie.