06-14180447 info@bdmarketing.nl

Content Marketing

”Good content is not story telling, It’s telling your story well”

SEO TekstenContent Marketing

En óf goede teksten waarde hebben! De juiste woorden op de juiste plaats. Unieke, kloppende teksten die naadloos aansluiten bij de taal die uw doelgroep spreekt. Een luchtig blog, een zakelijk maar begrijpelijk verhaal of gewoon een gedegen stuk met slechts relevante informatie zonder opsmuk. Elke tekst is uniek en vraagt om een unieke aanpak. De tekst moet pakkend zijn en moet antwoorden bieden op de vragen die de klant heeft.

Er zijn content marketing bedrijven voldoende. U heeft echter recht op goede teksten. Op originele teksten met altijd een (opvallende) andere insteek. Een tekst is meer dan heel veel letters op papier. Met tekst is veel te winnen en steeds meer blijkt dat vlot geschreven, begrijpelijke teksten met inhoud het verschil maken.
Uw klant wil geen ellenlange teksten waar geen doorkomen aan is. Die wil vlot lopende teksten in taal die begrijpelijk is maar uiteraard wel altijd die informatie biedt die de klant zoekt. De klant wil (en moet!) geboeid raken en dat ook blijven. Die moet na het lezen van teksten eigenlijk meteen zaken willen doen.

Unieke teksten

Onze teksten zijn onderscheidend en altijd uniek. Het vertalen van complexe teksten naar teksten die voor iedereen begrijpelijk zijn, geldt als een van onze specialiteiten. Als geen ander zijn wij in staat om snel en kwalitatief uitstekende teksten tegen een marktconforme prijs aan te bieden. Snel? Uiteraard, want u wilt immers verder en zo snel mogelijk over content beschikken. Nog iets: wij gaan geen onderwerp uit de weg. Geef ons de belangrijke informatie en wij doen de rest.
Belangrijk? Dat zijn heldere afspraken. Als u duidelijk aangeeft wat u precies wilt en wanneer u over de teksten wenst te beschikken, dan maken wij dat snel voor u in orde. Daar kunt u van op aan. Bovendien willen wij u in de kosten tegemoetkomen als u besluit elke week of maand een afgesproken aantal teksten bij onze tekstschrijvers te bestellen. Ook voor spoedklussen kunt u altijd een beroep op ons doen.

Wij spreken de taal van uw klant en weten als geen ander aan welke criteria goede tekst dient te voldoen. Dat én de uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, de snelheid en de creativiteit maken ons uw ideale partner. U draait, wij schrijven. Met passie, kennis en liefde. Omdat elke tekst de beste tekst moet zijn en we de lat elke dag opnieuw hoger leggen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van content marketing?

Laten we samen voor succes gaan!

Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een gesprek met ons en kom achter de krachten van zoekmachine optimalisatie.