De grootste contentbureau van Nederland

BD Marketing heeft zich in de afgelopen 6 jaar onderscheiden op het gebied van content, zo schrijven wij maandelijks ruim 1.000.000 woorden.

BD Marketing is een specialist op het gebied van het schrijven van content. Of je nu op zoek bent naar content voor jouw producten of nieuwsberichten, BD Marketing helpt je graag bij het schrijven van content die leidt tot sales en verhoging van conversie.

Waarom kiezen voor BD Marketing?

Snel en kwaliteit

BD Marketing levert snel en op de afgesproken tijd jouw teksten. BD Marketing garandeert teksten van hoge kwaliteit vanaf 3,5 cent p/w.

Dedicated Support

Onze support staat 24/7 voor je klaar! Naast content kijken we altijd mee hoe jij meer uit je online strategie kunt halen.

Vast Contactpersoon

Bij BD Marketing heb je een goede en duidelijke communicatie met een vast contactpersoon.

Content marketing

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf die voor jou website teksten schrijft? Dan ben je bij BD Marketing aan het juiste adres. Het is van groot belang dat er passende en overtuigende content op jouw website of webshop staat. Zonder geschikte content is het niet mogelijk om jouw bezoekers te informeren en te overtuigen. Dankzij ons team, dat passie heeft voor het schrijven Nederlandse correcte teksten, heb jij binnenkort content die overtuigend en leidt tot conversies. BD Marketing levert momenteel maandelijks ruim 1.000.000 woorden per maand en blijft groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Website teksten die converteren

Ben jij op zoek naar website teksten? Dan kun je gerust beroep doen op onze specialisten. Wij hebben een hecht team van schrijvers. Wij kunnen over elk onderwerp schrijven. Ben jij op zoek naar commerciële of juist informatieve teksten? Wij helpen je als geen ander. De teksten die BD Marketing schrijft zijn SEO-geoptimaliseerd. Door onze teksten kunnen wij jou twee dingen garanderen. Als eerst zal jouw website beter vindbaar worden. Google hecht namelijk veel waarde aan kwalitatieve content waardoor jij een hogere positie krijgt binnen de zoekresultaten van Google. Ten tweede zullen wij altijd teksten schrijven die converteren. Het krijgen van klanten is natuurlijk leuk, maar het uiteindelijke doel is dat deze klanten de betreffende diensten / producten afnemen. Wij helpen je graag hierbij!

 

Wat voor teksten schrijven jullie?

BD Marketing is een specialist op het gebied van content marketing. Wij gaan geen onderwerp uit de weg. Of je nou op zoek bent naar categoriepagina teksten, productteksten, blog artikelen, linkbuilding teksten, nieuwsbrieven of andere content. Onze schrijvers staan 24/7 per week klaar om de hoogsthaalbare kwaliteit content te leveren die voldoen aan jouw verwachtingen. Heb jij feedback naar aanleiding van de geleverde content? Geen probleem, wij passen de teksten kosteloos aan tot dat de teksten voldoen aan jouw verwachtingen.

 

Content marketing voor online marketing bureaus

Ben jij een online marketing bureau en ben jij op zoek naar een partij die content kan schrijven voor blogs, landingspaigna’s of andere teksten? Wij hebben ervaring met dergelijke samenwerkingen. Neem vrijblijvend contact met onze strategische partner op. Wij ondersteunen jullie graag waar nodig!

 

 

 

 

 

Vraag hier een gratis proeftekst aan!