06-14180447 info@bdmarketing.nl

Google AdWords (SEA)

”Google AdWords helps targeting people”

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) is een belangrijk hulpmiddel om goed gevonden te worden. SEA staat voor Search Engine Advertising. Google is natuurlijk de grootste en belangrijkste zoekmachine op het internet. Wanneer een bedrijf makkelijk te vinden is op Google, dan zal dat gegarandeerd klanten opleveren. Bij BD Marketing zijn we gespecialiseerd in Google AdWords (SEA). Met AdWords kan je adverteren op Google. Wanneer je op Google een zoekterm intikt, dan krijg je de meest relevante pagina’s te zien. Bovenaan en onderaan deze pagina zal je echter de bedrijven te zien krijgen die gebruik maken van AdWords om te adverteren. Met onze hulp zal ook jouw pagina zo eenvoudig te vinden zijn!

Waarom heb jij onze hulp nodig met Google AdWords (SEA)?

Het kopen van advertentieruimte op Google is niet erg ingewikkeld. Het is echter minder eenvoudig om dit ook op een effectieve manier te doen. Bij BD Marketing kunnen we onderzoek doen naar welke zoektermen voor jouw bedrijf het effectiefste zullen zijn. Op Google Adwords betaal je per klik. Het is dus erg belangrijk dat je vooral mensen uit de doelgroep op je website krijgt! Wij hebben erg veel ervaring met SEA en weten goed hoe we een succesvolle advertentie moeten maken.

Google AdWords betaal je per klik. Het is dus belangrijk dat de mensen die op de link klikken ook echt een klant of lead worden. Dit is waar conversie optimalisatie van pas komt. Bij conversie optimalisatie wordt er gekeken wat er precies beter kan zodat een bezoeker eerder een aankoop zal doen of een afspraak zal maken. Een aantal kleine aanpassingen zullen al een enorm veel verschil kunnen maken. Bij BD Marketing zijn we ook erg goed in conversie optimalisatie. Denk jij dat je dit nodig hebt? Kijk dan ook eens bij onze andere diensten. Wij hebben veel diensten waar je nog iets aan kunt hebben, waaronder zoekmachine optimalisatie.

Search Engine Optimization

Naast Google AdWords (SEA) is er nog een verzameling van technieken om hogerop in Google te komen. Deze andere technieken noemen we Zoekmachine optimalisatie (SEO). Er zijn veel verschillende technieken die ervoor kunnen zorgen dat je beter te vinden wordt. Bij BD Marketing maken we gebruik van de meest effectieve technieken. Zo kunnen we onder andere de content op je website zodanig aanpassen dat deze zoekmachinevriendelijk is.

Klanten

%

Tevredenheid

Top 5 Keywords

Support

Laten we samen voor succes gaan!

Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een gesprek met ons en kom achter de krachten van zoekmachine optimalisatie.