06-14180447 info@bdmarketing.nl

Linkbuilding is een populaire vorm van online marketing. Je kunt je wel voorstellen dat Google een goede manier is om klanten te werven. Dagelijks wordt Google door ontzettend veel mensen gebruikt. Als jouw website eenvoudig te vinden is op Google dan zal dit je veel klanten opleveren. Er is echter wel een hoop concurrentie. Je kunt stijgen in Google door middel van zoekmachine optimalisatie technieken. Linkbuilding is een van de belangrijkste technieken. Hoe meer backlinks je website ontvangt, hoe harder jouw website stijgt in de zoekresultaten! Links kopen kan dus een aantrekkelijke manier zijn om snel gevonden te worden.

De nadelen van links kopen

Linkbuilding heeft ook een aantal risico’s. Google probeert te voorkomen dat bedrijven links kopen. Wanneer een bedrijf een onnatuurlijke manier van linkbuilding gebruikt, dan zal Google dit bestraffen. Zo kan het resultaat dus zijn dat de website juist lastiger te vinden wordt op Google in plaats van beter. Veel bedrijven binnen de online marketing branche weten helaas niet exact hoe ze het beste te werk kunnen gaan. Het resultaat is dat veel bedrijven slechte ervaringen hebben met linkbuilding. Wanneer je links koopt zal je dit dus bij een betrouwbaar bedrijf moeten doen! Bij BD Marketing hebben we veel ervaring met linkbuilding en kunnen we het gewenste resultaat voor je behalen.

De voordelen van linkbuilding

Wanneer linkbuilding volgens Google op een natuurlijke manier gebeurd dan kan het een erg goed resultaat opleveren. Vooral als je in de top 3 zoekresultaten te vinden bent zal dit zeker weten klanten opleveren. Bij linkbuilding is het belangrijkste dus dat je voor het juiste online marketingbureau kiest. Bij BD Marketing kan je links van hoge kwaliteit kopen. Wij verkopen links aan ondernemers, maar ook aan andere online marketingbureaus. Ben jij geïnteresseerd in links kopen? Neem dan gerust contact met ons op!