06-14180447 info@bdmarketing.nl

Hoog in Google

 

Hoog in Google

Veel bedrijven willen hoog scoren in Google. Wanneer iemand op zoek gaat naar een aanbieder van een bepaald product of dienst, dan zal dit meestal gebeuren met behulp van Google. De eerste pagina op Google is dan eigenlijk de enige pagina die ertoe doet. De overige pagina’s met websites zullen maar zelden bekeken worden. Dit betekent dus dat je er als bedrijf altijd naar moet streven om op de eerste pagina te komen wanneer er relevante zoektermen gebruikt worden. Vooral als je in de top 5 komt, dan zal het aantal bezoekers opeens flink stijgen. Bij BD Marketing kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter te vinden is op Google. Dit doen we met behulp van verschillende technieken.

Hoog in Google door middel van SEO

Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization is een verzamelnaam voor technieken die gebruikt worden om ervoor te zorgen dat het Google-algoritme je pagina als waardevoller gaat zien. Bij BD Marketing hebben we ervaring met vrijwel alle effectieve SEO-technieken. Zo kunnen we bijvoorbeeld SEO-teksten schrijven voor je website. Een andere SEO-techniek waar wij erg veel ervaring mee hebben is linkbuilding. Dit is een van de meest effectieve manieren om snel te stijgen binnen Google!

Hoog in google door middel van SEA

Naast SEO bestaat er ook nog SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising. Google heeft een systeem waarmee je advertenties kunt plaatsen binnen de zoekmachine. Voorheen heette dit systeem Google AdWords, inmiddels is dit veranderd naar Google Ads. Bij BD Marketing weten we het beste uit Google Ads te halen. Wij doen een zoekwoordenonderzoek waardoor wij exact weten welke zoektermen jou het meeste klanten op zal leveren. Op deze manier wordt er voorkomen dat jij investeert in een zoekterm die niet effectief zal zijn. Aangezien er bij Google Ads per klik betaald wordt is het dan ook belangrijk dat de bezoekers binnen je doelgroep vallen.

Wellicht kunnen wij jou helpen om beter te scoren? Dan hebben we er hopelijk een tevreden klant bij! Wat kun je hierna nog doen om het maximale uit je website of webshop te halen? Wij raden je aan om eens na te gaan of de conversie optimalisatie beter kan. Bij conversie optimalisatie wordt er gekeken naar wat er veranderd kan worden zodat meer bezoekers een klant of lead worden. Ook de conversie optimalisatie kan je laten verzorgen door BD Marketing.

 

 

Klanten

%

Tevredenheid

Top 5 Keywords

Support

Laten we samen voor succes gaan!

Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een gesprek met ons en kom achter de krachten van zoekmachine optimalisatie.