06-14180447 info@bdmarketing.nl

Linkbuilding

”The objective is to make your links appear natural”

Wat is linkbuilding

Na het goed zetten van content en de onpage optimalisatie komt linkbuilding. Dit is een proces waarbij je kwalitatief hoogstaande websites laat linken naar jouw website. Hierdoor stijgt de autoriteit van jouw website en wordt je beter geïndexeerd in de zoekmachines van Google. Dit is samen met content writing het belangrijkste onderdeel als het gaat om goed scoren op Google, mits dit op de juiste manier gebeurd! Het is hierbij van belang dat het op zo een natuurlijk mogelijke manier gebeurd. Zoekmachines worden steeds intelligenter en onderscheiden natuurlijk van onnatuurlijk. Indien Google ziet dat je een onnatuurlijke strategie gebruikt, loop je de kans op een penalty met negatieve gevolgen. Auch, pijnlijk!

Kwalitatieve linkbuilding

Vroeger, toen linkbuilding trending werd, was het de bedoeling om zoveel mogelijk links te krijgen naar jouw website. Google hecht echter de laatste jaren meer waarde aan kwaliteit dan aan kwantiteit. Het is namelijk zo als je anno 2019 jouw website laat spammen met links je zelfs een penalty krijgt, wat resulteert in een lagere zoekpositie. Dit komt omdat het tegenstrijdig is met het doel van Google. Waar Google vooral naar kijkt, is relevantie van de websites en of deze corresponderen met het onderwerp van de betreffende pagina. Met tools zoals MOZ kun je eenvoudig de DA (domain autority en Page autority van websites bekijken. Deze waardes zijn indicatoren om te kijken of een betreffende pagina wel waarde heeft en geen spam score bevat.

Linkbuilding uitbesteden

BD Marketing is een professional als het gaat om linkbuilden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij als geen ander linkbuilden. Wij beheren momenteel een hoop campagnes, maar werken ook voor andere linkbuilding partijen. Waarom? Omdat wij scherpe tarieven hanteren met hoge kwaliteit. Onze linkbuilding strategie zal te alle tijden volledig legaal zijn (white hat). Ga nooit, maar dan ook nooit in zee met partijen die gebruik maken van anti vriendelijke methodes (black hat). Onze succesvolle linkbuilding campagnes hebben erin geresulteerd dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze service en dat ze hoog scoren binnen de zoekmachines van Google.

 

Klanten

%

Tevredenheid

Top 5 Keywords

Support

Laten we samen voor succes gaan!

Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een gesprek met ons en kom achter de krachten van zoekmachine optimalisatie.