06-14180447 info@bdmarketing.nl

Webshop laten maken

”A goal without a plan, is just a wish”

Een webshop laten maken

Een webshop laten maken doe je bij BD Marketing. Voor veel mensen is dit anno 2019 namelijk erg interessant. Zo zijn er bijvoorbeeld ondernemers die hun spullen ook graag online verkopen, maar ook studenten die graag iets extra’s verdienen met behulp van een eigen webshop. Heb jij een erg goed idee voor een webshop, maar weet je niet hoe je deze maakt? Dan kan je ervoor kiezen om je webshop door ons te laten maken. Het voordeel van het online verkopen is dat je veel mensen kunt bereiken. Dit is natuurlijk heel anders dan wanneer je ergens een pand huurt. Wanneer je een webshop hebt kunnen mensen door heel Nederland je producten bekijken. Het grootste nadeel van een webshop is dat je waarschijnlijk erg veel concurrentie zult hebben. Deze concurrentie is de reden waarom jouw webshop er per se erg goed uit moet zien.

Een webshop laten maken door BD Marketing

Je webshop laten maken door BD Marketing is een erg goede keuze. Wij maken een webshop die er professioneel uitziet, waardoor klanten meer vertrouwen in de webwinkel zullen hebben. Wanneer wij een webshop voor je maken, dan zal je een webshop krijgen die je eenvoudig kunt beheren. Ook als jij weinig verstand van computers hebt zal het vrij eenvoudig zijn om producten toe te voegen of aan te passen. Het is natuurlijk fijn als je de webshop helemaal zelf kunt beheren! Wij hebben veel ervaring met het maken van responsieve websites. Dat wil zeggen dat de websites die wij maken op alle apparaten met internettoegang te bekijken zijn. Jouw klanten zullen je webshop dus ook kunnen bezoeken met hun telefoon of tablet.’

Een webshop die goed bij je bedrijf past

Een webshop moet er natuurlijk niet alleen goed uitzien, maar moet ook bij je bedrijf passen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de webshop helemaal in jouw huisstijl gemaakt wordt. Wil je een webshop laten maken, maar heb je nog geen goede huisstijl? Dan kunnen wij een webshop ontwerpen die goed bij jouw doelgroep past. Wij hebben veel ervaring met conversie optimalisatie. Hierbij zorgen wij ervoor dat een bezoeker ook eerder daadwerkelijk een klant wordt. Kleine aanpassingen kunnen soms al een groot verschil maken, denk bijvoorbeeld maar aan het veranderen van de kleur van een bepaalde knop. De ervaring die wij op dit gebied hebben passen wij uiteraard ook toe als wij je website in elkaar zetten.

Wij zijn een marketingbureau

Bij BD Marketing hebben we niet alleen webdesigners in dienst. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in online marketing. Naast dat wij een fantastische website voor je in elkaar zetten, kunnen wij ook bepaalde marketingtechnieken toepassen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de content van je webshop optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Het is natuurlijk belangrijk dat je webshop er goed uitziet, maar deze moet ook voldoende bezoekers hebben. Bij BD Marketing kunnen we dit helemaal voor je verzorgen.

Laten we samen voor succes gaan!

Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een gesprek met ons en kom achter de mogelijkheden!