06-14180447 info@bdmarketing.nl

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

”The best place to hide a dead body is the second page of Google Search”

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie wordt in vakjargon ook wel SEO genoemd. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Door optimalisatie van jouw website zal je sneller gevonden worden in de zoekmachines zoals Google. Niet belangrijk? Zeker wel, want dagelijks gebruikt men 3.500.000.000 keer Google om een website te vinden. Door het hoger scoren met relevante zoekwoorden van jouw website, zal jouw organische zoekverkeer stijgen. Zoekmachine optimalisatie is een breed begrip en bestaat voornamelijk een aantal elementen zoals content, gebruiksvriendelijkheid, techniek, onpage optimalisatie en linkbuilding. Er zijn talloze mythes over hoe je zo hoog mogelijk kan scoren in Google, maar de enigste die dit echt weet is Google zelf. Wel heeft Google aangegeven dat kwaliteit en relevante een belangrijk aspect is.

Waarom zoekmachine optimalisatie door BD Marketing

Het team van BD Marketing bestaat uit allemaal specialisten op het gebied van online marketing. Daarnaast is ons bedrijf zo ingericht, dat we de kosten zo laag mogelijk houden. Hierdoor kunnen onze klanten tegen een scherp tarief gebruik maken van onze expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Buiten zoekmachine optimalisatie kun je altijd met overige vraagstukken terecht bij ons. Wij helpen je graag verder en geven nauwkeurig advies over elke online vraagstuk. Wij zijn jouw online partner en vinden service, kwaliteit en transparantie erg belangrijk!

Waarom transparantie? Iedereen kan zichzelf een online professional noemen en een online marketing bureau openen. Dit is dan ook iets wat de laatste jaren is gebeurd. Veel mensen die geld roken en tricky marketing technieken loslieten op websites. Leuk voor een korte boost, maar op lange termijn erg schadelijk voor jouw SEO-strategie. Daarnaast zijn er ook veel bedrijven die uren factureren, terwijl de uren niet gemaakt worden. BD Marketing vindt transparantie erg belangrijk. Hierdoor maken wij gebruik van een software systeem die de uren van onze medewerkers per project en opdracht bijhoudt op de seconde nauwkeurig. Daarnaast is het zelfs mogelijk om screenshots op te vragen waardoor u zeker bent van een transparante werkwijze.

Heb je zelf tijd over, maar weet je niet hoe je aan de slag kan gaan met zoekmachine optimalisatie? Ook hierbij kunnen we jou helpen! Bekijk onze online coaching pagina. Hierbij zullen wij voornamelijk de strategie bepalen. De gekoppelde werkzaamheden kunnen dan intern opgepakt worden. Zo kunnen we het traject effectief insteken. Heeft jouw onderneming echt geen tijd? Ook geen probleem wij staan graag voor jullie klaar!

Klanten

%

Tevredenheid

Top 5 Keywords

Support

Gratis zoekmachine optimalisatie check

Hoe sta jij er nu voor met jouw website? Scoor je al op wat zoekwoorden? Of is er nog veel werk aan de winkel? Doe nu de gratis online zoekmachine optimalisatie check en kom erachter hoe jouw website scoort op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Deze check is geheel vrijblijvend en je ontvangt een net rapport binnen 24 uur. Daarnaast zullen wij ook nog contact met jou opnemen om vrijblijvend door het rapport heen te praten.

Vrijblijvend advies?

Ben jij benieuwd wat zoekmachine optimalisatie voor jouw onderneming en website kan betekenen? Heb jij de website check al gedaan, maar wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verbinden je vrijblijvend door met onze zoekmachine specialisten, die voor jou passende antwoorden kunnen geven.

Kosten van een zoekwoorden optimalisatie (SEO) traject

Klinkt interessant, maar waarschijnlijk vraag je jezelf nu af wat kost zo een traject nou? Om dit vraagstuk te beantwoorden gaan we graag vrijblijvend een gesprek met jou aan om een duidelijke prijsindicatie af te leggen. Elke website is namelijk anders. Zo moet je rekening houden met de concurrentie, zoekwoorden, populariteit en huidige posities. Maar geen zorgen, wij kunnen met trots vermelden dat wij een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding hanteren. Met onze doelstelling en visie willen wij namelijk elke onderneming een eerlijke kans geven om zich online professioneel te profileren. Zo is het bij ons mogelijk om een maandelijks pakket af te sluiten of om te werken op uur basis. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden omtrent zoekwoorden optimalisatie.

Laten we samen voor succes gaan!

Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een gesprek met ons en kom achter de krachten van zoekmachine optimalisatie.